Így kapható OTP vásárlási kedvezmény (visszatérítés) vásárlásnál

Egyes áruházakban ha OTP kártyával vásárolunk, akkor kedvezményt lehet kapni a vásárlás összegéből. A kedvezmény egyénenként változik, és akár a 10%-ot is elérheti. Egyedileg változhat az is, hogy ki mennyi kedvezményt kap, és mely boltokban.

A kedvezmény aktiváláshoz az OTP direktbe belépve ki kell választani a vásárlási kedvezmények menüpontot, majd aktiválni kell a kedvezményt a listában, ami felsorolja a különböző boltokat.

A kedvezmény mértéke egyéni, eddig nem derült ki, hogy mitől függ, van akinek többet ad, van, akinek kevesebbet, így ha több OTP kárya is van a családban, akkor mindenkinek érdemes külön megnéznie, hogy neki mennyit adnak. A kedvezmény egy hónapig tart, utána újra kell aktiválni, és ilyenkor a kapott összeg is változhat, így érdemes havonta megnézni az aktuális kedvezményt. (A hónap első napján előfordulhat, hogy az új OTP kedvezmény a délelőtti órákban még nem jelenik meg az OTP felületén, de délután már ott szokott lenni.)

A kedvezmény egyes esetekben csak bizonyos áruházakban érhető el, a listát a kedvezményre kattintva lehet megnézni az OTP direktbe belépve. Arra érdemes figyelni, hogy a megadott minimális vásárlási összeg az, amit kártyával ki kell fizetni, tehát ha van egyéb kuponunk, amit levonunk a végösszegből, akkor a figyelni kell, hogy a fizetett összeg a limit felett legyen, különben nem kapunk kártyás kedvezményt.

A kedvezmények jóváírása a számlán a hónap végén történik, vagyis ha többször is vásároltunk kedvezménnyel, akkor egy összegben kapjuk meg a visszatérítést a hó végén.




Még több videóért kattintson ide