Csőből kirepülő óriáshurkák

Van a Youtube-on egy csatorna, ahol egy brit úriember mindenféle különleges játékot mutat be. Érdemes böngészni rajta, ízelítőül itt van onnan egy videó, amin több változatban is bemutat egy partijátékot.


Különös sportok

A zsonglőrharcnál meglepőbb sportot nehéz lenne találni. Ebben a sportban minden játékos három buzogánnyal zsonglőrködik, és a cél az, hogy megzavarjuk az ellenfél zsonglőrködését. Az győz, aki utolsóként tart három buzogányt a levegőben. Íme egy kis ízelítő az egyik 2012-es bajnokság döntőjéből:



És itt van még egy másik furcsa szárazföldi sport ráadásnak: a biciklis foci, ami pontosan az, aminek hangzik:


Megoldás a zoknipárosítás problémájára

A Graham Norton show-ban szóba kerül, hogy gyakran okoz gondot a fekete zoknik párosítása mosás után, ha valakinek sok van belőlük, és az egyik vendég, David Tennant, a színész (a Dr. Who-ból vagy a Harry Potterből lehet például ismerős) bemutatja, hogy milyen megoldást talált erre. Megmutatja a zokniját, ami fekete, de az eleje és a sarka (ahol nem látszik) színkódolt, ami triviálissá teszi a párosítást, és a talpára még az is rá van írva, hogy melyik nap kell felvennie.


Női ketrecharcos kiüti a riportert

A nagyon csinos, és nagyon kemény Gina Carano egy TV műsor kedvéért bemutat egy fojtófogást az önként vállalkozó riporteren. A nyaki ütőér elszorításával a riporter néhány másodperc alatt "elszundít".


Következő oldal